Over Cris van Amsterdam

Karakter, sfeer en functionaliteit zijn de pijlers voor mijn interieurontwerpen. Groot of klein, huis of kantoor, horeca of winkel, het gehele pand of slechts één ruimte.

 

Cris van Amsterdam is een expert in zijn vakgebied. Met veel passie en deskundigheid ontwerpt hij interieurs voor huizen, hotels, restaurants, kantoren en winkels. Voor een perfect eindresultaat werkt Cris samen met gerenommeerde bedrijven en merken en zorgt hij voor een perfecte harmonie tussen alle partijen. Uiteraard gaat dit alles in een continue afstemming met de wensen van de opdrachtgever. Heeft u interesse en/of vragen neem gerust contact op. Het tijdig inschakelen van een interieurontwerper heeft voordelen in zowel tijd als geld. Wilt u enkel advies, dat kan uiteraard. De grootste uitdaging ligt in het openen van deuren, het ervaren van ruimte en het zien van mogelijkheden.
Op deze site maakt u kennis met Cris en zijn werk.

 

Visie

Het liefst werk ik met échte materialen, materialen waar je even aan wilt voelen. Van beton tot vilt en van bruut staal tot massief hout. Materiaal met een sterk karakter en duurzaam in gebruik.

Samenwerkingen

Samenwerking__0000_Layer 3

Samenwerking__0007_Layer 4

Samenwerking__0006_Layer 5

Samenwerking__0005_Layer 6