Elfshelves ontworpen door interieurontwerper Cris Van Amsterdam

Inspired by nature


Elfshelves

De Elfshelf is een wandplank voor boeken en objecten, geïnspireerd door de natuur. Organisch van vorm, zoals een elfenbankje. Gebruik de Elfshelf als eye catcher aan je muur, of geclusterd als open kast voor bijvoorbeeld servies. De flexibiliteit van het ontwerp biedt je de vrijheid om de Elfshelf de functie te geven die je wenst. De organische vorm geeft balans aan rechte lijnen in een interieur. De volgende stap in de ontwikkeling van de Elfshelf is de materiaalkeuze; kurk, een natuurlijk materiaal en lichtgewicht.

De Elf-Shelves worden onzichtbaar aan de muur gemonteerd, zonder merkbare ondersteuning. Toch is het mogelijk om in dezelfde stijl een bevestigingsbeugel te plaatsen, zodat de Elfshelf extra gewicht kan dragen. Deze zware voorwerpen kunnen boeken zijn, maar ook een bronzen beeld of een groot formaat bloemstuk. Gebruik Elfshelves om bijzondere composities te creëren en een natuurlijke samenhang in je ruimte te brengen.

Het doel van Elfshelf is om het mogelijk te maken dat elk interieur loskomt van rechte lijnen. De afmetingen van de Elfshelves variëren van een lengte van 120 cm, 110 cm, 90 cm of 60 cm en een diepte van 34 tot 24 cm. Interesse stuur mij een persoonlijk bericht.


All images are under copyright ©Cris van Amsterdam